Rekrutacja

Rekrutacja na rok akademicki 2025/2026

Harmonogram rekrutacji:
Postępowanie rekrutacyjne na studia podyplomowe odbywa się zgodnie z obowiązującym harmonogramem:

Rejestracja: od 16 czerwca 2025 r. do 30 września 2025 r.

Składanie dokumentów: na bieżąco

Ogłoszenie wyników:  10 październik 2025 r. 

Zapisy na Studia Podyplomowe Zarządzanie Zasobami Ludzkimi odbywają się drogą elektroniczną poprzez system Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK).

Studia trwają 2 semestry od października do czerwca w wymiarze godzin określonych w planie studiów.

Link do IRK

https://irk2.uwb.edu.pl/pl/offer/SP2023/programme/IZ_SPZZL/

Kontakt:

ul. Warszawska 63 15-062 Białystok
tel. (085) 745-77-11, 888-688-999
e-mail: j.wiszniewska@uwb.edu.pl

Opłata za studia 4800 zł (płatna w czterech ratach)

Należy złożyć następujące dokumenty:

  • odpis dyplomu ukończenia studiów I lub II stopnia
  • wygenerowne z systemu IRK podanie kandydata

Limit miejsc 34 osób - o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń
dokumenty można składać po wcześniejszym zarejestrowaniu swoich danych w systemie Internetowej Rejestracji Kandydatów (IRK)

Harmonogram rekrutacji:
Postępowanie rekrutacyjne na studia podyplomowe odbywa się zgodnie z obowiązującym harmonogramem:

Rejestracja: od 16 czerwca 2025 r. do 30 września 2025 r.

Składanie dokumentów: na bieżąco

Ogłoszenie wyników:  10 październik 2025 r. 

 

Dokumenty składamy w budynku Wydziału Zarządzania ul. Warszawska 63, pokój 107 (od poniedziałku do czwartku  w godzinach od 8.00-15.30, w piątki od 8.00- 14.00).

©2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.