Polytechnic Institute of Bragança (Portugalia) zaprasza studentów do udziału w rekrutacji do BIP (mieszany program intensywny) w ramach programu Erasmus+.
Do wyboru jeden z dwóch programów:
1. "Challenge Based Innovation" (6 ECTS)
Calendar:
Application deadline 17/02/2025
Virtual component starting 10/03/2025, ending 27/06/2025
Physical component from 09/06/2025 to 13/06/2025
2. “Business Sustainability and ESG” (6 ECTS)
Calendar:
Application deadline 10/02/2025
Virtual component starting 09/04/2025, ending 30/04/2025
Physical component from 05/05/2025 to 09/05/2025.
Więcej informacji w ulotce (poniżej)
Linki do rejestracji poniżej:
https://portalold.ipb.pt/index.php/en/gri/blended-intensive-programmes
Przed aplikacją do uczelni partnerskiej należy wypełnić formularz zgłoszeniowy (dostępny na stonie podlinkowanej poniżej) i przesłać uzupełniony dokument w wersji elektronicznej na adres: e.kuzionko-ochrymiuk@uwb.edu.pl)
https://uwb.edu.pl/uniwersytet/wspolpraca-miedzynarodowa/erasmus-1454/kraje-programu-ue-i-stowarzyszone/studenci-polscy-wyjazdy-na-studia-sms
BIP to krótki program składający się z części zdalnej oraz kilkudniowego wyjazdu do uczelni partnerskiej. W związku z wyjazdem za granicę, uczestnik programu uzyska stypendium na pokrycie dodatkowych kosztów pobytu za granicą w wysokości 79 euro na dzień (włączając dni podróży).
Udział w BIP będzie uwzględniony w suplemencie do dyplomu jako osiągnięcie dodatkowe.
Osoby zainteresowane udziałem zapraszam do kontaktu z Wydziałowym Koordynatorem Programu Erasmus+ - dr Ewa Kuzionko-Ochrymiuk drogą mailową (e.kuzionko-ochrymiuk@uwb.edu.pl) lub podczas konsultacji, pok. 225.
W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.